Obvestilo o zasebnosti

ABBVIE OBVESTILO O ZASEBNOSTI NA SPLETU

Dan začetka veljavnosti: 25. maj 2018

To Obvestilo o zasebnosti na spletu (“Obvestilo o zasebnosti”) pojasnjuje, kako AbbVie Biofarmacevtska družba d.o.o, Dolenjska cesta 242C, 1000 Ljubljana, Slovenija (“AbbVie”) obravnava osebne podatke, ki jih zbere in prejme od uporabnikov prek obrazcev, spletnih strani, mobilnih spletnih strani, mobilnih aplikacij in drugih digitalnih in nespletnih storitev ter izdelkov, ki jih upravlja AbbVie in se sklicujejo na to Obvestilo o zasebnosti (skupno imenovane “AbbVie storitve”).

POVZETEK

V tem povzetku je zajet kratek pregled našega Obvestila o zasebnosti. Če želite bolj podrobne informacije, vas prosimo, da preberete celotno Obvestilo o zasebnosti spodaj.

Podatki, ki jih zbiramo

AbbVie preko AbbVie storitev zbira naslednje vrste podatkov:
– podatke, ki jih posredujete vi. Osebne in zdravstvene podatke nam posredujete, ko se registrirate za naše izdelke ali storitve, odgovarjate na vprašalnike ali ankete ali se obrnete na AbbVie službo za pomoč uporabnikom.
– podatke, ki se zbirajo samodejno. Vaš IP-naslov in informacije o vaši uporabi AbbVie storitev se lahko samodejno zbirajo s sledilnimi tehnologijami, kot so piškotki. Vaš spletni brskalnik je možno nastaviti tako, da vse piškotke zavrne; vendar pa opozarjamo, da vam piškotki omogočajo, da izkoristite nekatere bistvene funkcionalnosti spletne strani, ki morda ne bodo delovale, če piškotke zavrnete.
– podatke, zbrane iz drugih virov. Podatke o vas iz AbbVie storitev lahko združimo s podatki, zbranimi preko nespletnih storitev ali od tretjih oseb.

Kako uporabljamo vaše podatke

AbbVie podatke, ki jih zbira, uporablja za več namenov, predvsem:
– za zagotavljanje AbbVie programov in storitev, ki jih zahtevate,
– za prilagajanje in izboljšanje vaše izkušnje z AbbVie storitvami,
– za splošno nadgradnjo naših izdelkov in AbbVie storitev ter druge interne poslovne namene.

Kdaj vaše podatke delimo z drugimi

AbbVie brez vašega dovoljenja ne prodaja ali razkriva vaših osebnih podatkov nepovezanim tretjim osebam, razen:
– svojim povezanim podjetjem in ponudnikom storitev za zagotavljanje storitev in informacij na naših spletnih straneh, vključno s spletnim trženjem in oglaševanjem ter za podporo našega poslovanja. Od teh oseb zahtevamo, da z osebnimi podatki ravnajo v skladu z ustreznimi pogodbenimi določbami o zasebnosti in varnosti ter tudi v skladu s tem Obvestilom o zasebnosti,
– drugemu podjetju v zvezi s prodajo ali prenosom ene od naših linij izdelkov ali oddelka, če to vključuje storitve, ki se opravljajo preko ene ali več AbbVie storitev,
– za izpolnjevanje zahtev regulatornih organov ali kako drugače, kot je potrebno, da AbbVie izpolni zakonske obveznosti in zahteve.

Vaše možnosti glede zasebnosti

Če imate vprašanja o tem Obvestilu o zasebnosti ali osebnih podatkih, ki jih zbiramo o vas, nas lahko kadarkoli kontaktirate. Prosimo vas, da svoja vprašanja o zasebnosti pošljete preko te strani.
Druga možnost pa je, da nam vprašanje pošljete pisno na naslov Knollstraße, 67061 Ludwigshafen, Nemčija (v vednost: EU DPO).

Varnost

AbbVie vzdržuje ustrezne kontrole ter tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za zaščito in varovanje osebnih podatkov, vendar kadar delite osebne podatke prek spleta vedno obstaja določena nevarnost, da lahko nepooblaščena tretja oseba pridobi dostop do vaših podatkov.

Dostop do naših spletnih mest na globalni ravni

Prenos osebnih podatkov med AbbVie Biofarmacevtsko družbo d.o.o, njeno matično družbo AbbVie Inc. v Združenih državah Amerike in drugimi povezanimi podjetji iz skupine AbbVie ureja Dogovor o internem prenosu podatkov med povezanimi podjetji skupine AbbVie (AbbVie Inter-Affiliate Data Transfer Agreement), ki temelji na standardnih pogodbenih določilih EU za prenos osebnih podatkov upravljavcem osebnih podatkov.

Spremembe našega Obvestila o zasebnosti

Redno preverjajte to Obvestilo o zasebnosti, saj lahko občasno spremenimo ali posodobimo dele tega Obvestila o zasebnosti, ob upoštevanju veljavnih zahtev glede soglasja. Vse spremembe bodo takoj objavljene na tej strani in jih bo na vrhu te strani spremljal nov datum veljavnosti.

ABBVIE OBVESTILO O ZASEBNOSTI NA SPLETU

Dan začetka veljavnosti: 25. maj 2018

To Obvestilo o zasebnosti na spletu (“Obvestilo o zasebnosti”) pojasnjuje, kako AbbVie Biofarmacevtska družba d.o.o, Dolenjska cesta 242C, 1000 Ljubljana, Slovenia (“AbbVie”) obravnava osebne podatke, ki jih zbere in prejme od uporabnikov prek obrazcev, spletnih strani, mobilnih spletnih strani, mobilnih aplikacij in drugih digitalnih in nespletnih storitev ter izdelkov, ki jih upravlja AbbVie in se sklicujejo na to Obvestilo o zasebnosti (skupno imenovane “AbbVie storitve”).

VRSTE PODATKOV, KI JIH ZBIRAMO PREKO SPLETA

Vrste osebnih podatkov, ki jih lahko zbiramo in prejmemo, medtem ko uporabljate AbbVie storitve, so opisane v tem razdelku in vključujejo podatke, ki nam jih posredujete vi, kot tudi podatke, ki jih zberemo samodejno med vašo uporabo AbbVie storitev.
Za namen tega Obvestila o zasebnosti “osebni podatki” pomenijo podatke, ki so povezani z vami kot določeno ali določljivo fizično osebo. Primeri osebnih podatkov so ime, naslov, telefonska številka in e-poštni naslov. Ko te podatke združimo s podatki o zdravju ali zdravstvenem stanju, dobimo podatke, ki jih imenujemo “zdravstveni podatki.” Vaše zdravstvene podatke preko AbbVie storitev zbiramo izključno na podlagi vašega soglasja ali če to zahteva zakon.

Podatki, ki jih posredujete vi

Ni se vam treba prijaviti na storitev ali v aplikacijo, da bi preko AbbVie storitev prejeli večino razpoložljivih informacij. Vendar pa so nekatere naše vsebine na voljo samo registriranim ali identificiranim uporabnikom, kar bo od vas zahtevalo, da si ustvarite profil ali zagotovite določene podatke o sebi, da bi vam to storitev lahko omogočili.

Osebni podatki, ki jih posredujete med registracijo ali v odgovorih na vprašalnike
AbbVie zbira osebne podatke, ki jih posredujete preko AbbVie storitev, na primer preko vpisnega obrazca, ko se prijavite na storitve AbbVie, ko se prijavite na prejemanje marketinških izdelkov in informacij, ko se obrnete na AbbVie službo za pomoč uporabnikom ali ko se odzovete na vprašalnike ali ankete AbbVie. Ti podatki vključujejo:
– Ime
– Kontaktne podatke, kot so naslov, telefonska številka ali e-poštni naslov
– Podatke o registraciji, kot so vaše uporabniško ime in geslo
– Podatke, povezane z zdravstvenim stanjem in zavarovanjem ter demografske podatke, če ste za zbiranje podali svoje soglasje, v okviru programov za podporo bolnikom, anket ali vprašalnikov
– Podatke o dohodkih in demografske podatke, če zaprosite za finančno pomoč pri kakšnem od naših izdelkov
– Podatke o prejemkih, ko v vlogi zdravstvenega delavca opravljate storitev za AbbVie
– Podatke o zaposlitvi, izobrazbi in druge podatke, ko se zanimate za zaposlitev v AbbVie
– Podatke o strokovni in klinični praksi ter podatke o izobrazbi, ko v vlogi zdravstvenega delavca sodelujete v programu ali raziskavah, ki jih sponzorira AbbVie

Osebni podatki, ki jih posredujete med drugo komunikacijo z AbbVie
Na AbbVie se lahko obrnete, ko želite postaviti vprašanje, razpravljati o vaših težavah ali poročati o problemih glede naših izdelkov. Če komunicirate z AbbVie ali od nas zahtevate informacije, boste morda pozvani, da nam pošljete svoje kontaktne podatke kot tudi vaše zdravstvene in/ali osebne podatke, ki so povezani z vašo zahtevo.

Podatki, ki se lahko zbirajo samodejno

Ko uporabljate AbbVie storitve, lahko nekatere podatke o uporabi in napravah zbiramo samodejno, kot je opisano spodaj.

IP naslov
Ko obiščete AbbVie storitve lahko zabeležimo naslov internetnega protokola (»IP«) vašega računalnika ali druge elektronske naprave. IP naslov identificira elektronsko napravo, ki jo uporabljate za dostop do spletnih strani, kar nam omogoča, da komuniciramo z vašim računalnikom, medtem kot uporabljate AbbVie storitve in ob tem prilagajamo vsebino.

Piškotki in druge sledilne tehnologije
Podatke o vaši uporabi AbbVie storitev zbiramo tudi s sledilnimi tehnologijami, kot so piškotki in spletni svetilniki. “Piškotek” je edinstvena numerična koda, ki se prenese v vaš računalnik in sledi temu, kaj vas zanima in čemu dajete prednost ter vas prepozna kot obiskovalca, ki je na tej spletni strani že bil. “Spletni svetilnik” pa je prozorna grafična podoba, postavljena na spletno stran, v e-pošto ali oglas, ki omogoča spremljanje uporabnikove aktivnosti in prometa na spletni strani. Te tehnologije nam pomagajo, da si zapomnimo vaše preference in nam omogočajo, da vam ponudimo vsebine in funkcionalnosti, ki vam bodo verjetno najbolj zanimive, upoštevajoč vašo “klik zgodovino” oz. zgodovino preteklih aktivnosti AbbVie storitev.

Za spletno analitiko uporabljamo storitve Google Analytics, SiteImprove in Adobe Site Catalyst, odvisno od vašega soglasja. Če ne želite, da Google Analytics uporablja vaše podatke, lahko na strani za izključitev storitve Google Analytics v brskalnik namestite dodatek za onemogočanje storitve Google Analytics. Za Siteimprove najdete možnost za izključitev storitve v njihovem pravilniku o zasebnosti, glejte: https://siteimprove.com/en-us/legal/privacy-policy/, za Adobe Site Catalyst pa lahko uporabite možnost za izključitev storitve na https://www.adobe.com/si/privacy/opt-out.html.
Če želite izvedeti več o piškotkih in drugih sledilnih tehnologijah, vključno s tem, kako jih onemogočiti, obiščite http://youronlinechoices.eu/. Upoštevajte pa, da so nekateri piškotki bistveni za delovanje naših spletnih strani in lahko njihovo brisanje ali onemogočanje zmanjša funkcionalnost spletne strani.

Sledenje mobilnih naprav
Nekatere AbbVie storitve so na voljo tudi kot mobilne aplikacije ali kot mobilne spletne strani, ki jih lahko uporabljate na vaših mobilnih napravah. Če za dostop do AbbVie storitev uporabljate mobilno napravo, lahko poleg ostalih podatkov, opisanih zgoraj, zbiramo tudi naslednje podatke, specifične za mobilne naprave: anonimizirano identifikacijsko številko naprave ali identifikator za oglaševalce, tip naprave, tip strojne opreme, naslov za nadzor dostopa do medijev (“MAC”), mednarodno identifikacijsko številko mobilne naprave (“IMEI”), različico operacijskega sistema mobilne naprave, platformo za dostop do ali prenos AbbVie storitev (npr. Apple, Google, Amazon, Windows), podatke o lokaciji in podatke o uporabi vaše naprave in vaši uporabi AbbVie storitev.

Podatki, zbrani iz drugih virov

Podatke o vas pri obisku ene AbbVie storitve lahko združimo s podatki o vas iz obiskov drugih AbbVie storitev. Prav tako lahko združimo podatke o vas, ki se zbirajo prek AbbVie storitev, s podatki, ki jih zberemo iz nespletnih storitev in s podatki, ki nam jih posredujejo tretje osebe.

KAKO UPORABLJAMO VAŠE PODATKE

Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje programov in storitev, ki jih zahtevate, za komuniciranje z vami, za izboljšanje vaše izkušnje z AbbVie storitvami in na splošno za izboljšanje naših izdelkov in storitev ter za druge interne poslovne namene, kot je opisano spodaj.

Zagotavljanje programov in storitev, ki jih zahtevate
Če se odločite za prijavo na kakšno od naših storitev, osebne podatke, ki jih posredujete preko AbbVie storitev, uporabljamo, da lahko odgovorimo na vaša vprašanja, da izvedemo storitve, ki jih zahtevate, da ponudimo optimalno uporabniško izkušnjo, da izpolnimo naše pogodbene obveznosti in/ali na podlagi vašega soglasja.

Trženje
Lahko se odločite, da vam AbbVie pošilja marketinške informacije, kot so ponudbe o izdelkih ali storitvah podjetja AbbVie, vabila za sodelovanje pri anketah o naših izdelkih in druga obvestila in ponudbe. V tem primeru bomo vaše kontaktne in druge osebne podatke uporabljali zato, da vam lahko pošljemo marketinške informacije. Pošiljanje marketinških informacij lahko onemogočite na način, naveden v marketinškem sporočilu.

Izboljšanje uporabniške izkušnje
Osebne podatke, ki nam jih posredujete, lahko uporabimo za pripravo prilagojenih ponudb, informacij ali storitev, usklajenih z vašimi interesi in preferencami. Prav tako lahko vaš IP naslov in podatke, ki jih samodejno dobimo s pomočjo piškotkov ali podobnih sledilnih tehnologij, uporabimo zato, da naše AbbVie storitve naredimo lažje za uporabo in navigiranje ter prilagodimo vsebino, ki jo zagotavljamo preko AbbVie storitev, s predvidevanjem, kaj bi utegnilo biti zanimivo za vas. V nekaterih primerih te podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja, v drugih primerih pa te podatke zbiramo za naš legitimni poslovni interes, da optimiziramo in prilagodimo uporabniške izkušnje.

Izboljšanje poslovanja in izdelkov
Za odkrivanje novih dejstev, ki bi podjetju AbbVie pomagala bolje razumeti potrebe strank in pomagala izboljšati, razviti in ovrednotiti storitve glede izdelkov, materialov, programov in zdravljenja, AbbVie podatke, ki ste jih posredovali, analizira za svoje legitimne interese za namen izboljšanja poslovanja in izdelkov.

Analiza storitev in izboljšanje
Podatke, ki nam jih posredujete, in podatke, ki jih zberemo sami glede vaše uporabe AbbVie storitev, lahko uporabljamo za spremljanje vzorcev prometa in preference uporabnikov za naše legitimne poslovne interese glede izboljšanja, analize in optimizacije AbbVie storitev.

Uporaba in shranjevanje podatkov
Osebne podatke bomo hranili samo toliko časa, kolikor je potrebno za izpolnitev zgoraj opisanih namenov, razen če z veljavnimi zakoni ali odredbami ni drugače določeno.

KDAJ VAŠE PODATKE DELIMO Z DRUGIMI

Osebne podatke delimo s tretjimi osebami le v primerih, ki so opisani spodaj. Osebnih podatkov ne prodajamo in ne dajemo tretjim osebam v najem za njihove trženjske namene.

Povezana podjetja in dobavitelji
Sodelujemo z različnimi dobavitelji, vključno z našimi povezanimi podjetji, ki nam pomagajo pri poslovanju in kateri morda morajo imeti dostop do vaših osebnih podatkov pri zagotavljanju AbbVie storitev. Tem osebam ne bomo dovolili, da vaše osebne podatke uporabijo za kak drug namen, ki ni povezan s poslovanjem družbe AbbVie, prav tako pa bomo od njih zahtevali, da vaše osebne podatke, zbrane prek AbbVie storitev, obravnavajo v skladu z ustreznimi pogodbenimi določili o zasebnosti in varnosti ter tudi v skladu s tem Obvestilom o zasebnosti.

Spletne strani pod skupno blagovno znamko
Z drugimi podjetji lahko sodelujemo in vam zagotovimo vsebino ali storitve pod “skupno blagovno znamko”. Na spletni strani pod “skupno blagovno znamko” boste na vašem ekranu videli tako logotip AbbVie kot tudi logotip našega partnerja. Če želite dostopati do storitev, ki so na voljo na spletni strani pod “skupno blagovno znamko”, boste morda morali opraviti novo spletno prijavo in ti podatki o registraciji se lahko delijo z AbbViejevim partnerjem pod “skupno blagovno znamko”. Preberite posamezne pravilnike o zasebnosti naših partnerjev pod “skupno blagovno znamko”, saj se lahko v nekaterih pogledih razlikujejo od naših. Če boste prebrali te pravilnike, vam bo to pomagalo, da se boste lahko informirano odločili o tem, ali želite posredovati svoje podatke določeni spletni strani ali ne.

Poročanje o izdelkih
Če se na AbbVie obrnete glede vaše izkušnje pri uporabi enega od naših izdelkov, lahko informacije, ki nam jih posredujete, uporabimo pri predložitvi poročila regulatornim organom in na drug način, če zakon tako zahteva. Prav tako lahko informacije uporabimo zato, da kontaktiramo zdravnika, ki je zdravilo predpisal, da bi lahko sledili nepričakovanemu dogodku, ki vključuje uporabo našega izdelka.

Zakonske pravice in obveznosti
V določenih izjemnih okoliščinah bo morda AbbVie moral vaše osebne podatke razkriti zato, da bi izpolnil zakonsko obveznost in sicer v primeru obveznega poročanja regulatornim organom v zvezi z varnostjo naših farmacevtskih izdelkov ali v zvezi s prodajo ali prenosom katere od linij naših proizvodov ali oddelkov, če ta vključuje storitve, ki se opravljajo preko ene ali več AbbVie storitev. V teh primerih bomo zagotovili ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov v največji možni meri. Prav tako si pridržujemo pravico do uporabe osebnih podatkov, da bi preiskali in preganjali uporabnike, ki kršijo naša pravila ali ravnajo nezakonito ali škodljivo za druge ali za njihovo lastnino.

ZASEBNOST OTROK

AbbVie pri AbbVie storitvah vedoma ne zbira in ne uporablja osebnih podatkov otrok. Vedoma tudi ne dovoljujemo otrokom, da bi naročali naše izdelke, komunicirali z nami ali uporabljali katerokoli od naših spletnih storitev. Če ste starš in ugotovite, da nam je vaš otrok posredoval podatke, se obrnite na nas z uporabo enega od spodaj navedenih načinov in skupaj bomo to zadevo rešili.

VAŠE MOŽNOSTI GLEDE ZASEBNOSTI

Kadarkoli se lahko obrnete na nas, če imate vprašanja glede tega Obvestila o zasebnosti ali osebnih podatkov, ki jih o vas zbiramo. V skladu z veljavnim zakonom o varstvu podatkov imate pravico zahtevati dostop in/ali popravek, blokado ali izbris osebnih podatkov, prenos podatkov k drugemu upravljavcu, lahko pa tudi kadarkoli umaknete vaše soglasje (kar pa ne vpliva na zakonitost predhodne dejavnosti obdelave podatkov) ali nasprotujete posamezni obliki uporabe osebnih podatkov. Če AbbVie ne bo mogel predložiti zahtevanih podatkov ali opraviti zahtevanih sprememb, vam bomo pojasnili razloge za takšno odločitev. V skladu z lokalno zakonodajo imate pravico vložiti pritožbo pri vašem lokalnem organu za varstvo podatkov. Prosimo vas, da svoja vprašanja o zasebnosti pošljete preko te strani.
Druga možnost pa je, da nam vprašanje pošljete pisno na naslov Knollstraße, 67061 Ludwigshafen, Nemčija (v vednost: EU DPO).

VARNOST PODATKOV

AbbVie vzdržuje primerne tehnične, upravljalske, organizacijske in fizične varnostne ukrepe in kontrole za zaščito osebnih podatkov, zbranih preko AbbVie storitev. Vendar pa vedno obstaja nevarnost, da lahko nepooblaščena tretja prestreže internetni prenos oziroma da nekdo najde način kako onemogočiti naše varnostne sisteme. Pozivamo vas k previdnosti pri prenosu osebnih podatkov prek interneta, še zlasti zdravstvenih podatkov. AbbVie ne more jamčiti, da nepooblaščene tretje osebe ne bodo pridobile dostopa do vaših osebnih podatkov, zato morate pri posredovanju osebnih podatkov pri AbbVie storitvah pretehtati koristi in tveganja.

POVEZAVE NA SPLETNE STRANI TRETJIH OSEB IN VTIČNIKI ZA DRUŽBENA OMREŽJA

To Obvestilo o zasebnosti ne velja za AbbVie storitve, ki se ne navezujejo na to Obvestilo o zasebnosti, in za spletne strani tretjih oseb, na katere ima lahko AbbVie storitve vzpostavljeno povezavo. AbbVie storitve lahko uporabljajo vtičnike za družbena omrežja (npr. Facebookov gumb “Všeč mi je” ali gumb “Deli na Twitterju”) da boste informacije lažje izmenjavali z drugimi. Ko obiščete AbbVie storitve, lahko upravljavec vtičnika za družbeno omrežje v vaš računalnik ali drugo elektronsko napravo namesti piškotek, ki temu operaterju omogoča prepoznavanje posameznikov, ki so že obiskali našo spletno stran. Če ste med brskanjem po AbbVie storitvah prijavljeni v družbeno omrežje (npr. Facebook, Twitter), vtičnik za družbeno omrežje omogoča, da spletna stran družbenega omrežja prejme podatke, kaj ste obiskali v naši AbbVie storitvi. Vtičnik za družbeno omrežje prav tako omogoča, da si družbeno omrežje izmenjuje podatke o vaših dejavnostih na naši AbbVie storitvi z drugimi uporabniki družbenega omrežja. Te nastavitve glede deljenja upravlja spletna stran družbenega omrežja in jih ureja njegova politika zasebnosti.

DOSTOP DO NAŠIH SPLETNIH STRANI NA GLOBALNI RAVNI

Ta stran je v lasti in jo upravlja AbbVie Biofarmacevtska družba d.o.o, vendar bodo podatki, ki jih posredujete, dostopni našim povezanim podjetjem in dobaviteljem v drugih državah. Če obiščete to spletno stran iz države, ki ni vaša matična država, bo vaša komunikacija z nami nujno povzročila prenos podatkov prek mednarodnih meja. Osebni podatki se lahko prenesejo naši matični družbi AbbVie Inc. v Združene države Amerike ali našim povezanim podjetjem iz skupine AbbVie, ki morda ne zagotavljajo ravni zaščite osebnih podatkov, enakovredne tistim, kot jo zagotavlja vaša matična država. Sklenili smo Dogovor o internem prenosu podatkov med povezanimi podjetji skupine AbbVie (AbbVie Inter-Affiliate Data Transfer Agreement), ki temelji na standardnih pogodbenih določilih EU za prenos osebnih podatkov upravljavcem osebnih podatkov in pokriva vse prenose osebnih podatkov med povezanimi podjetji skupine AbbVie po vsem svetu, da bi zagotovili ustrezno zaščito vaših osebnih podatkov. Kopijo lahko dobite, če pošljete e-poštno sporočilo na naslov [email protected]. Vsi prenosi osebnih podatkov tretjim osebam zunaj EGP bodo opravljeni v skladu z mednarodnimi omejitvami prenosa podatkov, ki veljajo v skladu z zakonodajo EU o varstvu podatkov, če pa je to primerno, pa vključno z uporabo vzorčnih pogodb EU za prenos podatkov obdelovalcev podatkov.

SPREMEMBE NAŠEGA OBVESTILA O ZASEBNOSTI

Osebne podatke bomo uporabljali samo na način, opisan v Obvestilu o zasebnosti, veljavnem v času, ko smo podatek pridobili od vas, ali ko ste podali svoje soglasje. Vendar pa si, ob upoštevanju veljavnih zahtev glede podanega soglasja ali če to zahteva zakon, pridržujemo pravico, da kadarkoli spremenimo določbe tega Obvestila o zasebnosti. Vse spremembe tega Obvestila o zasebnosti bodo razvidne na tej strani, skupaj z novim datumom veljavnosti. AbbVie vas spodbuja, da redno preverjate, če se je to Obvestilo o zasebnosti morda spremenilo. Osebni podatki, zbrani ob vaši nadaljnji uporabi AbbVie storitev, se bodo obravnavali v skladu s trenutno objavljenim Obvestilom o zasebnosti.